Драг Размисли и Страсти
Публикувано 09 June 2013 - 10:24 AM
Публикувано 09 June 2013 - 10:37 AM
Публикувано 09 June 2013 - 10:47 AM
- bat Gogo, 1.8Turbo и volkspolizei харесват това
</p>А впечатленията, които аз добих от GTR, от неговия пост....ами нищо не добих освен..... <br /> Много върви, малко ръмжи, ще ровя в настройките. Па рови си, щом те влече...Кому са нужни беглите впечатления на някакъв младеж. На мене ми звучи като- снощи ебах, ноо яко беше опитайте и вие. <br /> :
Публикувано 09 June 2013 - 11:26 AM
Тошко се опитваше нещо да ги сравнява...,както и да е...Юли месец идвам във Варна и ако искаш може да дадеме газ с колитеТи и ти са не си вденал малко за кво иде реч....Никой не ги сравнява, друга е работата.... Никито просто много обича да казва нещата преди да са се случили и когато това му беше напомнено, скочи да се обяснява как всичко е много лесно постижимо, стига да имаш кешовица и т.н. т.н. не ми се обяснява, който е чел темата му знае за кво говоря....

Публикувано 09 June 2013 - 02:33 PM
Все пак ще му напомня че Веско (БМВ 3ХХ Турбо) също е от Бургас, също сам си прави колата без участието на "тунинг фирми" и кара на всички състезания, и не само че кара ами и печели

Публикувано 09 June 2013 - 03:25 PM
"Може да е всякакво куку, агресивен, стресиран и т.н.
Причината за това поведение може да е нещо което си му направил, например да си му взел гаджето."
Ахахахахах
Само не разбрах какво дели келеша с TSI, май вярно ще се окаже мнението на психиатъра, че на келеша са му взели гаджето

Ние от завод "КРЕМИКОВЦИ" не сме придирчиви! :naughty:
Моя Форум: Пенкилер
Публикувано 09 June 2013 - 04:55 PM

А дали Ники ми е взел гадже, може би Рени ще каже, т.е ако я е взел от някой то не е било от мен, може да я е взел от Иво Андонов (Под Прикритие) или по скоро Иво я беше взел от Ники ???

- ik0y харесва това
Публикувано 09 June 2013 - 05:54 PM
Публикувано 09 June 2013 - 06:29 PM

Този пост е редактиран от ^DAYWALKER^: 09 June 2013 - 06:44 PM
- Велко, Roman и D.Stefanov харесват това
Публикувано 09 June 2013 - 06:32 PM
Каза ми го най-накрая - чукна ме направоСериозно е ... до колкото може да е сериозен целия пост ... но иначе да... мисля, че се обясняваш и пишеш някакви излишни алабализми винаги ... винаги в обяснителен режим и изразни средства все едно пишеш преразказ с елемент на разсъждение в гимназиален изпит.

Борбата да напишем много текст за нищо ...водил съм я в 7ми клас и сега ми е противно да чета подобни неща.
А ти си винаги в тоя режим във всяка тема... по всички въпроси ... ако извадят статистика за това каква част от потребителите са прочели първото изречение и последното във всеки твой пост ... съотношението ще е сигурно 9:1 в полза на първото изречение.
Сигурно ще те засегна сега ... ама не ми пука вече в тоя форум кой какво мисли за мен... и си пиша каквото ми е на ум ... колкото и да е малко той, все нещо ражда. хаха

Найш ли - тука нещата отново станаха "искрено и лично", и в този ред на мисли щи кажа че не ме притеснява какво би си помислил Келеша (чесТно)

Публикувано 09 June 2013 - 08:15 PM

Публикувано 11 June 2013 - 06:10 AM
Публикувано 11 June 2013 - 03:44 PM
Поведението на младите жени често се струва възмутително и необяснимо на импотентните възрастни девственици

Кофата с лайна си я ядете Вагман и Келеша! Има и живот извън форума !
Мухахахахахаххаха сигурен съм че има

Най готин е коментара под тази снимка : A new soul recruited to the Dark side shall be! — с Vassil Vassilev и Dimitar Rumenov M.
[attachment=457296:550358_4777215870934_1653717393_n.jpg]
Келешо бягай надалеко че тъмната страна идва за теб

Мухахахахахахаххахахахаха ще умра от смях !!!!!
Тоше споделил ли си тия снимки с психоаналитика ( или той е някъде на тях )
Ахахахахахахаххаха

- Велко, Night^Walker, Vendetta и 16 други харесват това
Публикувано 11 June 2013 - 04:25 PM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.