IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Проблеми с изобразяването на подписа на профила ми.


  • Не можете да пишете в тази тема
1 отговор на тази тема

#1 MuTk0

Offline

    професионален шофьор

  • Потребител
  • 774 Мнения:
  • Репутация: 118

Публикувано 27 August 2013 - 07:45 PM

Здравейте. От няколко дни забелязвам не само в моя профил, че има някаква грешка. Добавянето на текста излиза като че ли с html код, който обаче не бива разчитан от форума.
Не мога да си сложа нито различен цвят, камо ли да направя линк бутон (дума).
Може ли малко информация как да си го оправя и дали това е само при мен или е глобално явление.
П.П - можете да видите сегашния ми подпис за да видите какво имам предвид.
<p><span style=\"font-size: large;\"><strong><br /></strong></span></p>

#2 Vendetta

Offline

    Авто Джигит

  • Потребител
  • 4,812 Мнения:
  • Репутация: 199

Публикувано 02 October 2013 - 06:09 AM

И при мен, даже и през ноут пад като прекарам текста пак излиза греда....
<h5 class=\"uiStreamMessage userContentWrapper\" data-ft=\"{&quot;type&quot;:1,&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}\"><span class=\"messageBody\" data-ft=\"{&quot;type&quot;:3}\"><span class=\"userContent\"><br /></span></span></h5> <h5 class=\"uiStreamMessage userContentWrapper\" data-ft=\"{&quot;type&quot;:1,&quot;tn&quot;:&quot;K&quot;}\">&nbsp;</h5>







Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.