кое се разпадало? имал съм три 106-ци и две Саксота и все над 10 години нищо все още не се е разпаднало спри се бе човек,невъзможно е да отбираш от всички марки
Говоря след 2003 моделите. Преди това наблюдавам, че повечето автомобили си бяха здрави.
Имам Берлинго 2008г, във фирмата всичките ни Партнери са от 2004-та нагоре. 1.4 8v и 1.9D. Никога не са претъпявали сериозни ремонти. Дори и катастрофи не сме имали, да чукна на дърво. Да, ясно е, че 407, С4 и 308 са по-бъкани с електроника и са по-проблемни. Но никой в този форум не чете какво пиша, а именно, че конкретно 1.4, 1.6 8v моторите, и 1.9D са технически много корави и съм се убеждавал многократно в качествата им. Мненията на околните също отговарят на впечатленията ми, съответно не е да съм улучил само аз точно най-здравите. Тук има причина за да е така - когато ти трябва здрава кола за работа се използват старо поколение здрави и прости двигатели. Може колата ми да е 2008г. но технически е на поне 12 години като простота на техниката. Въпросните 3 двигателя се слагат в още поне 10 модела коли на ПСА, но за разлика от Партнера/Берлингото другите модели имат повече болежки, защото окачването на баничарките е допълнително усилено, спирачките също, както и предавателните числа са различни. Това съм твърдял винаги и си стоя на 100% зад написаното. Затова например Ксара с 1.6 мотор би била добър избора и съм го препоръчвал, но никога не съм препоръчвал, да речем С4 16v, нали?

Виж ми старите мнения, винаги когато някой е търсел съвет за французин, съм препоръчвал 1.4 и 1.6 8v, доказаните мотори от старата генерация на ПСА.

Само на 1.4 8v мотора имам поне половин милион километра стаж на 4 различни Ситроена. Затова мисля, че за него съм достатъчно компетентен

За Меган 1.6 16v
Xitap e прав - Меган 1ца с новия фейс е доста пъргав с този двигател. 1.6е обаче е отврат. Абсолютна и непоносимо тромава и неикономична отврат. 1.9DTI е добър мотор, и съм го препоръчвал в темите за Scenic. Много по-добър от dCI-издънката.
Иначе за Рено-фанатиците, които плюят по ПСА обмислям една оферта - ПОДАРЯВАМ 6-годишен Меган 1.9dCI комби, писал съм за него и в много други теми за Рено, не е пален 2 месеца и има нужда от акумулатор, но за сметка на това почти няма нещо в него, което да не е сменено/ремонтирано/рециклирано. За това "удоволствие" лично съм се набутал с 36 000лв. с цел да се кара като служебна кола в семейната фирма. Днес се прибрах от Букурещ, затова и не бях писал по-рано в темата, и отворих тефтера с разходите по колите. Ето както сме писали с момчетата за Реното - на 40 000км изхвърлихме кормилна рейка. После се започна с обичайните неща - токове, ел. стъкла, крушки, пистов ремък, шайба, генератор, турбо, дроселова клапа , 2 датчика (единия беше за налягане в горивната тръба, другия вече не помня), нафтовата помпа, 4-тте инжектора. Двигателя е отварян 2 пъти за 202 000км. За сметка на това 6-степенната скоростна кутия се оказа здрава

Един приятел работеше при мен и му бяхме дали това Рено (тогава още беше "младо") и се видя в чудо. Не стига, че жена му го напусна заради чужденец, ами и го уволниха момчето и изкара при нас зимата колкото докато си намери подходяща работа да не гладува. Разказвал ми е какво е да ти изгори крушка по пътя за Русе и вечерта към 9 на -15 градуса по тъмно да я сменяш. По-запознатите знаят как се сменя крушката на Меган 2-ка. Април 2014г. ще погася и последната вноска по заема за колата и на драго сърце я подарявам на някой Рено-фанатик, който обича да плюе по ПСА, с малкото условие, че кара само това Рено поне още 5 години, и си го поддържа той. Да видим дали ще хвали пак дци-то

Относно Симбол - мой добър приятел кара такова г*вно вече 4 години като такси, лично негова е колата. Вече му е стъпила 2 пъти над цената му като нова. Двигателя като двигател чисто технически е сравнително здрав - стара генерация е, няма какво да му се чупи толкова. Останалото.... В момента колата е на 250 000км, почти на колкото ми е джипа и баничарката поотделно. Ръчната спирачка не работи, задната предавка също, бендикса е за смяна, колата претриса при тръгване, селеновите втулки им се е*ава мамата всяка година, хидравликата не работи, компресора на климатика се е предал на 110 х. км., управлението на радиото от волана не работи. Звука от двигателя е като на прахосмукачка.... хвърлена по стълбите. А момчето не е мародер, предишната му Фабия никога не му е създавала грижи. Досега не съм чул някой да е доволен от Симбол, дори за Лада Самара се чуват по-позитивни мнения

Харесват ми на външен вид, и момчето също си го обича Симбола, но просто има далеч по-добри коли на пазара. Мои комшия в София си обича Ладата 2105, въпреки, че изглежда адски нелепо паркирана пред блока с другите коли. Ако бяхме в Люлин щеше да е по-приемливо, но не сме...

Има и хубави Рена, не отричам. Но от 97-98ма насам..... нещо се губят. Дори Лагуна 1 ми е една от най-удобните и любими коли. Предпочитам я пред Ксантия, заради дизайна и прекия контакт с такава Лагуна. Беше ми втората кола. 2.2 стария атмосферен дизел със скъпото обслужване. Само веднъж сменях глава, излезна близо 2000лв със труда. Тогава излизаше колкото половината кола. Иначе още се усмихвам като се сетя, удобна и спокойна кола, която не ти напомня постоянно за себе си докато я караш.
Този пост е редактиран от Hell.S.D.: 03 December 2013 - 02:30 PM
<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><span style=\"font-family: arial, helvetica, sans-serif;\">2004 Nissan X-Trail 2.2Di 136hp<br /></span>2008 Citroen Berlingo 1.4i Multispace </span><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">2005 Honda CBR 600RR </span></p>