защо постоянно ми иска регистрация?
Започната от 4и4о ман4о, Jan 12 2014 06:33 PM
5 отговора на тази тема
Публикувано 12 January 2014 - 06:33 PM
diesel power forever
ПКБ
ПКБ
Публикувано 20 January 2014 - 03:59 PM
Мислех,че проблемът е само при мен ама явно не е така.Да гадничко е,особено ако си с по бавен нет
Има ли как да се оправи този проблем?Настройките на PC-то ми мисля са си ОК,защото в други сайтове и форуми няма проблем?...
П.С - а и за търсачката...незнам аз ли съм зле,какво ли ама нищо немога да намеря с нея.Каточели е усложнена излишно
...

П.С - а и за търсачката...незнам аз ли съм зле,какво ли ама нищо немога да намеря с нея.Каточели е усложнена излишно

Публикувано 21 January 2014 - 12:56 PM
Аз отдавна търся така, пиша каквото искам да намеря във форума в google.bg + добавям tunning bg и така търся. Тази вградената търсачка и аз немога да се оправя с нея, изкарва ми всичко друго, само не и това което съм поискал да търси

Измервам реални T/S параметри на говорители с Dayton AudioDATS V2 !
Публикувано 28 January 2014 - 06:22 PM
аре задействайте се де,там квито сте админи и прочее
diesel power forever
ПКБ
ПКБ
Публикувано 14 March 2014 - 04:51 PM
От месеци е така и при мен, при всяко влизане във форума ми иска да се логна, не е дразнещо, а е направо много дразнещо...

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.