Колега, тук визираме абсолютно различни неща...аз говоря за аудио-култура, манталитет и информираност...от много време се опитвам на всеки около мен да набия в главата, че музика не значи - усилвател + бас...обаче явно хумора ми е язвителен за някои потребители.

Каква музика е това, айде обясни, ако искаш и с подигравки...значи влагаме 500лв в честотния диапазон 20-120 херца, обаче останалите 120 - 22 000 херца, да ги ядат идиотите като мен и останалите колеги...там нищо...егати и културата...ей затова ще си летят гъзетата с "голфовете и бмв-тата" с пуснати прозорци, от които чуваш само "туп цссссс цсссс сссссс туп дум дууууууум"...това са ни великите проекти...4 каналка - баса на бридж и елипси на кУрата

Вместо да се преосмисли бюджета и да се сложи един бас като хората, захранен както подобава, да се дадат условията за да се разгърне на макс, се бухат говорители и усилватели със съмнителни/неверни или въобще липсващи данни и параметри...ей така се прави музика...да, това е тема достойна за проект в нета...

На всичкото отгоре има една важна темичка, закачена най-отгоре в раздела и написана с главни букви, обаче чукча не чете, чукча пише...
ИЗИСКВАНИЯ за пускане на тема в този разделИскренно се извинявам на автора на темата за спама, ама малко да преосмисли нещата, защото както е тръгнало, такава музика ще стане, че не ми се говори...въпросът за мен НИКОГА не е бил в парите, защото съм помагал, както и на мен са ми помагали, независимо от средствата отделени за това хоби и начинание...и точно когато парите са кът, още повече трябва да се ползва онова сивото вещество горе на раменете дето стой закачено...инак само ще си вадим ушната кал с музика тип "тъп сиии, тъпси тъп сииии цсссс"...

Така че нека автора си постави реално постижима според бюджета му цел, а не просто да буха техника...тогава ще се заформи дискусия и ще има реален ефект и полза от форума и темата

Без лоши чувства към никого, поздрави !
Този пост е редактиран от lenin89: 19 February 2014 - 05:10 PM