IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Международна асоциация за пострадали при катастрофи-помага БЕЗПЛАТНО при ПТП


 • Не можете да пишете в тази тема
5 отговора на тази тема

#1 MuTk0

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 774 Мнения:
 • Репутация: 118

Публикувано 18 February 2014 - 12:09 PM

Целта на нашата организация е да помага на хора пострадали при катастрофи, било то случили се скоро или в близките 5 години.
Обектът на нашата организация са всички хора които са пострадали независимо дали са шофьори, пътници (пасажери) или пешеходци при катастрофи на територията на Република България, както и извън нейните граници.
Нашата организация в своя работен екип съдържа регионални координатори, социални работници, психолози, адвокати, рехабилитатори и други специалисти спомагащи за възстановяване здравето на пострадалите при катастрофи.
Някои хора ще се запитат с какво ние сме по-добри от други подобни организации или частни адвокати.
На кратко причините са няколко:
 • Ние предлагаме най-голям пакет от социални, психологически и адвокатски услуги на едно място, което ни дава възможност да помогнем на пострадалите при катастрофи по различен начин и в адекватен период от време.
 • Предлаганите от нас услуги са напълно БЕЗПЛАТНИ, като нито пострадалите при катастрофи, нито техните близки трябва да инвестират свои финансови, материални или други средства за да получат нашата помощ.
 • Нашата асоциация има сключено официално споразумение със „Синдикална Федерация на служителите в МВР”. Това ни гарантира комуникация с органите на реда, разширен достъп и комуникация с различни институции, улесняване при събиране на доказателства и показания в различни случаи и др.
 • Нашата организация разполага със специализирани адвокати, които се занимават само с предявяване правата на пострадали при катастрофи. Това ни дава възможност да осигурим максимално добра и адекватна юридическа помощ според индивидуалния случаи на пострадал при катастрофа.
 • Разследващите полицаи назначени по различни случаи на пътнотранспортни произшествия имат възможност само с едно телефонно обаждане да съчетаят и синхронизират няколко процедури необходими за разследването, като по този начин се спести значително време и ресурси на разследващите органи.
 • С възможността да помагаме на колкото се може повече пострадали при катастрофи, ние имаме за цел да разширяваме и надграждаме постоянно своя пакет от предлагани услуги, като по този начин пострадалите при катастрофи имат една истинска възможност да се възстановят в максимално кратък срок и да получат напълно безплатно удобства, грижи и подкрепа докато се възстановяват.
 • Нашата организация има за цел и организира различни публични мероприятия с които граждани на Република България биват информирани за последиците от неспазване правилата за движение по пътищата, както и образова за правилното поведение на пътя. Също така имаме една успешно проведена и една текуща масивни кръвни кампании през Октомври месец с които освен че помагаме на пострадали при катастрофи, но и доброволните кръводарители помагайки на себе си, помагат и на другите.
 • Нашата организация има за цел да организира различни дейности и процедури за превенция на пострадалите при катастрофи. Обсъждат се всекидневно вариантите и начините за предотвратяване на пострадали и загинали жертви по пътищата, като същевременно се информират гражданите за възможните последици от неправилно пресичане, безотговорно шофиране и други нарушения на правилата за движение по пътищата.
За да бъдем максимално полезни на хората пострадали при катастрофи, осигуряваме следните услуги, които са напълно БЕЗПЛАТНИ:

1. Възстановяваме всички направени разходи по медикаменти, протези, импланти или други разходи за възстановяване на здравето на пострадалия. По този начин осигуряваме стабилност и сигурност във възможностите на хората които помагаме.

2. Безплатна Психологическа помощ за пострадалия – имаме екип от добри психолози, които работят активно за подобряване и възстановяване напълно психическото здраве на пострадалия след пътния инцидент. Отработва се самата случка на ПТП, която често е фактор за възникване на посттравматичен стрес и други страхови неврози. Също така помагаме на близки и роднини на пострадалия за да се справят с трудните моменти, докато техния близък човек се бори за живота си.

3. Безплатна оторизирана линейка с медицинско лице, с която пострадалия да бъде откаран от болницата до неговия дом и обратно при нужда от дома до лечебното заведение – този оторизиран автомобил е на разположение 24 часа на пострадалия при необходимо транспортиране до лечебното заведение, било то за профилактичен преглед, допълнителни изследвания или други необходими медицински манипулации, необходими за възстановяване напълно здравословното състояние на пострадалия.

4. Безплатни юридически съвети – осигуряваме адвокат който да съветва и запознава пострадалия и/или неговите близки за нормативната уредба и други юридически въпроси. За нас е важно веднага след настъпилото ПТП, пострадалия и/или неговите близки да получат юридическа помощ и съвети.

5. Безплатно назначаване на социални работници или асистенти, които да се грижат докато пострадалия се възстановява (за няколко часа дневно) и да отменят близките на пострадалия – на близките е необходимо отменяне с цел осигуряване на необходимата почивка. Ние осигуряваме тази почивка като на мястото на близките назначаваме наши социални работници, които поемат всички грижи върху пострадалия при катастрофа, като му осигуряват различни специализирани услуги и не на последно място – добър социален контакт.

6. Осигуряване на полагащото се според нараняванията финансово обезщетение – на пострадалия или неговите близки се осигурява финансово обезщетение което се определя от съдебна инстанция. Нашата организация разполага с адвокати, които са специализирани изцяло в сферата на пътнотранспортните злополуки и осигуряване защита и финансови обезщетения пред застрахователи и съдебни инстанции. Това ни позволява да осигурим добро предявяване правата на пострадалия пред всяка една инстанция която разглежда неговото дело. По този начин осигуряваме максималната полагаща се сума на пострадалия и то в максимално кратък срок.

7. Осигуряваме безплатни инвалидни колички, протези и други необходими уреди за придвижване при затруднено такова – на хора получили в следствие на катастрофа дълготрайни или доживотни травми, които затрудняват или правят движението невъзможно, осигуряваме безплатни протези, инвалидни колички и други спомагателни уреди, чрез които да се осъществява придвижване.

8. Безплатно осигуряване на необходимото количество кръв – От организираните кръвни кампании осигуряваме необходимото кръвопреливане по максимално бърз и адекватен начин, като спестяваме огромни притеснения на близки на пострадалия.

9. В определени случаи на пострадали при катастрофа, осигуряваме безплатна рехабилитация – към нашия екип имаме и рехабилитатори, които работят за възстановяване пълната подвижност на пострадалите при катастрофи.За контакти - 0899707897 / 0883494832 - Митко Славов
Сайт - www.iaic.bg
Facebook - https://www.facebook.com/iaic.bg
Можете да задавате вашите въпроси както във форума на Tuning.bg, така и на нашата Facebook страница.
Имаме регионални координатори в цялата страна.

Този пост е редактиран от MuTk0: 05 September 2014 - 08:17 PM

<p><span style=\"font-size: large;\"><strong><br /></strong></span></p>

#2 Xitap

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 1,709 Мнения:
 • Репутация: 198

Публикувано 19 February 2014 - 07:51 AM

Браво, много добре, дано не е само по български направена цялата работа.

#3 zender 2

Offline

  опитен шофьор

 • Потребител
 • 135 Мнения:
 • Репутация: 12

Публикувано 09 March 2014 - 07:16 PM

:ok: Браво,дано написаното да отговаря на истината.

#4 MuTk0

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 774 Мнения:
 • Репутация: 118

Публикувано 13 March 2014 - 07:03 PM

Издирват се свидетели за ПТП в Русе!


На 8.03.2014 година, около 19.30 – 20.00 часа, е станало произшествие в началото на ул. “Плиска” в гр. Русе.
На обозначена пешеходна пътека е блъснат 81-годишен пешеходец. Превозното средство е неустановено, тъй като неговият водач е избягал. Таксиметров шофьор е оказал първа помощ на пострадалия и го е откарал до лечебно заведение, където на възрастния човек е оказана спешна медицинска помощ.
Пострадалият не е видял цвета на автомобила, който го блъска. Неизвестни остават марката на превозното средство и номера на автомобила. Неизвестен остава и водача на таксиметровия автомобил, който е помогнал на пострадалия и може би е видял автомобила на извършителя на злополуката.
Молим всички свидетели да се свържат с органите на реда и да информират своевременно за всяка информация, свързана със случая.

За контакти:
оffice@iaic.bg или се обадете на нашите телефони 0700 164 57, 0899707897, 0883494832, 0988884456
<p><span style=\"font-size: large;\"><strong><br /></strong></span></p>

#5 MuTk0

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 774 Мнения:
 • Репутация: 118

Публикувано 24 March 2014 - 06:16 PM

Ето какви хора изграждат екипа на нашата Международна Асоциация за пострадали при катастрофи.

<p><span style=\"font-size: large;\"><strong><br /></strong></span></p>

#6 MuTk0

Offline

  професионален шофьор

 • Потребител
 • 774 Мнения:
 • Репутация: 118

Публикувано 22 May 2014 - 06:45 AM

Колеги нашата асоциация за пострадали при катастрофи организира национална кампания за кръводаряване на пострадали при катастрофи. Мястото за кръводаряване е най-близкият до вас районен кръвен център, а дните в които можете да дарите кръв са от 11 до 14 Юни. Нека помогнем на тези които имат нужда сега и на тези които ще имат нужда през следващите месеци.

Този пост е редактиран от MuTk0: 22 May 2014 - 06:46 AM

<p><span style=\"font-size: large;\"><strong><br /></strong></span></p>Tuning.bg

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.