Обаче ако ще се пие повече или заебавам колата ако съм с нея или по добрия вариант отивам с такси.

Колко пъти сте карали пияни?
Публикувано 26 April 2011 - 07:20 PM
Обаче ако ще се пие повече или заебавам колата ако съм с нея или по добрия вариант отивам с такси.
- vankoc20xe харесва това
Публикувано 26 April 2011 - 07:35 PM
Публикувано 30 April 2011 - 01:06 PM
- VictorIvanov харесва това

Публикувано 04 May 2012 - 08:45 AM
По принцип не пия алкохол и да карам но ......
В случая ако имаше танк и него щях да подкарам.

Публикувано 04 May 2012 - 02:19 PM

Макар и да не се гордея, имам богат опит с пиенето и карането. Допреди 2-3 години редовно се качвах на колата приятно почерпен, не пиян на талпа, но определено почерпен. Така откатко взех книжка, демек 2 години съм ги правил тия номера.
Мерак ми беше да съм навсякъде с колата, пък и ми се пиеше. Да не говорим, че и бензинът беше под 2 лева килото, та играех ролята на такси. Хайде бира с този, хайде бира с онзи, я едно малко уиски, кръчми, дискотеки и тн. Хиляди пъти са ме спирали за проверка. Не са ме надушвали, а и пари никога не съм бутал. Не мога да кажа, че куките не са си вършили работата, просто явно съм изглеждал "надежден" или винаги съм имал късмет. Много пъти съм карал и чужди коли, защото съм в по-добро състояние от собствениците им.
Сега не си ги позволявам тези своеволия. Позволявам си да изпия 2 бири, защото си знам организма. Главно вися на чайове и фрапета по кафетата. Не се радвам на уискитата както преди. Хич не ми е приятно да оставям колата от единия край на София в другия и после да взимам такси до 3та точка, ама така най-добре. Хора не съм газил, но беше най-добре да спра с пиенето преди наистина да сгазя някой. Пък и както с всяко нещо, практикувайки карането пийнал, постоянно вдигаш летвата, та не знаеш къде ще му излезе края.
Въобще не оставайте с впечатлението, че вече не пия. Квася си се за световно, като има мегдан, но човек трябва да си поставя някакви граници.
Преди да започнете да руптаете и да ме пращате по затворите се замислете, колко от писалите по темата действително са карали само 1 път под въздействието на алкохол или въобще не карат пили ? 30% от 12 страници - може би ! Хич не се гордея, но не се и срамувам

Наблюдавам следната тенденция: тези които ме храниха преди, сега започнаха да ги правят тия номера. Уж да се обадят на drink & drive, пък си тръгват с колите от дискотеката.
Този пост е редактиран от gelen4o: 04 May 2012 - 03:20 PM

Публикувано 05 May 2012 - 03:48 PM
ПКБ
Публикувано 06 May 2012 - 06:48 PM

Публикувано 07 May 2012 - 11:12 PM
За това хората са сложили граница до която е допустима важното е човек да е знае и да не минава 0.5!
в интерес на истината бира не мога да пия! имам чувството че нямам черва,а новата отсекча на магистралата като изпия една бира и 5-6 пъти хидя до тоалетна с което преустанових пиенето на бирата! От виното примерно червеното направо ми се гади и имам вкус във устата на дамаджана езика ми става дебел и не мога да говоря.
А и да не не забравя че съм бил 4.5 год барман в дискотеки и пиано барове където няма нещо да не съм пил.А и все някой клиент те кара да пиеш едно с него и да ти се изповяда за жената бизнеса или тази от среща ква "яка била"

и все се налага да имаш нещо пред теб за наздраве и така се установи че най ми приляга уискито и по точно хубавото като например любимо ми е зелен буш както и джак сингъл барел.
След като остановихме питието както и че винаги го има идва на ред може ли да пиеш едно или не !
там проблема е с времето което разполагаш между пиенето и проверката!
например пия 3 малки в 12 часа тогава работех в дискотека и сутринта докато приключа и се отчета станало 9 да закуся от среща една пица и 9 и 30 се качам в колата и се прибирам при проверка 0.00

сега тука пил ли съм или не съм пил!
На другата сутрин пак ме спират и ме питат пил ли съм викам да!
Ами сега ?
после нали знаеш че не може да трием?
и куп други

А дефакто отивам на работа с колата пия и сутринта се прибирам!
С времето свалях границата вс епо надоло цяла вечер не близвам няма клиенти черпещи но сутринта си наливам едно малко за да видя после колко ще ми отчете така ми отчете 0.2 след 1 час !
и установих че ако пиеш три малки през един час демек 3 часа и после хапна нещо ми отчита от 0.2до 0.3
просто организма ти го разгражда,а не се чувстваш нито замаян нито пиян в абсолютна кондиция!
като тегло съм 86 кг 170 не пия ежедневно и няма такива вечер с салатата с жената!
пия единствено и само ако има повод и сме на гости сбирка или на дискотека.
общо взето не много често на две седмици един път. Като това е сега не като бях барман

п.п.Никога не съм имал акт за алкохол! никога не съм давал пари заради това да не ме проверят за алкохол!
и никога не съм имал каквото и да е ПТП нито заради алкохол нито заради друго!
п.п.но пък имам над 10 акта за шум на гърнето

uno turbo 1.3 i.e 86'
ranault 19. 1.8 16v 92'
uaz 4.0 disel 71'
trabant 601 70'
Публикувано 08 May 2012 - 10:37 AM
Пиенето и карането не вървят ръка за ръка.......нарушавам нормално и избирателно всичко из ЗДвП, само това не.....

Публикувано 09 May 2012 - 06:53 AM

за скромните ми 5 години опит на пътя като шофьор ( въпреки многото навъртяни километри ) съм си позволил
един единствен път да пия 1 бира и след това да седна да карам и моя страхотен късмет излезе наяве и ме спряха полицаи,
но за мое щастие дрегера не отчете абсолютно нищо и така тази случка и до ден днешен ми напомня НИКОГА не пий и след това да караш
най - малкото за своята и безопасността на околните по пътищата, а не само заради единия акт !!!
Публикувано 10 May 2012 - 10:04 AM
Публикувано 10 May 2012 - 09:50 PM

Публикувано 19 May 2012 - 10:04 AM

Публикувано 25 March 2019 - 07:18 AM
Ние, от пътна помощ в София, сме на линия да ви бъдем в помощ, 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, без почивен ден, дори по време на официалните национални празници.
Този пост е редактиран от ivaila88: 17 November 2021 - 03:56 PM

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.