IPB Style© Fisana

Форум на Tuning.bg

Към съдържанието

До 15 стотинки на литър отстъпка в бензиностанции ЛУКОЙЛ до Великден


  • Не можете да пишете в тази тема
Няма други мнения в тази тема

#1 admin

Offline

    ПИЛОТ

  • Administrator
  • 576 Мнения:
  • Репутация: 331

Публикувано 21 March 2014 - 11:08 AM

Публикувано изображение

До 15 стотинки на литър отстъпка в бензиностанции ЛУКОЙЛ до Великден

От 21 март до Великден бензиностанции ЛУКОЙЛ организират атрактивна промоция за лоялните си клиенти. Всеки, който има карта „Пълен напред”, карта „ЕКТО” или друг вид ЛУКОЙЛ-карта за отстъпка при плащане в брой, получава голям бонус за всички горива – 10 стотинки на литър отстъпка за бензин, дизел и газ и 12 стотинки на литър за премиум горивата ЕКТО.
Това е първата промоция на голяма верига в страната, която предоставя такъв голям бонус и за колите с газови уредби. Отстъпката от 0,10 лв е в сила дори за зареждащите метан, въпреки че веригата го предлага само на 5 от своите обекти в страната.
Потребителите с карти от т.нар. клуб ЕКТО, които важат само за горивата от тази марка, получават отстъпка от цели 15 стотинки на литър, независимо дали зареждат ЕКТО-Плюс, ЕКТО-спорт или ЕКТО-дизел. Така цената на литър от избраните за Гориво на 2012-та година три вида премиум-горива слиза дори под тази на обикновените бензини и дизел.
Клиентите, които нямат Лукойл-карта за отстъпка, могат да получат такава на място в бензиностанциите, заедно с отстъпката по нея, ако заредят 20 литра. Пълните правила на промоцията са на сайта на компанията www.lukoil.bg
Публикувано изображениеNEG

ЗА РЕКЛАМА:
-----------------------
Mtel: 0889090066
Vivacom: 0878690066
Globul: 0899669699

Persy

Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.BG като източник. Трябва да укажете лиценза, който ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.