Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

(ГАЛЕРИЯ) Прелестен 300ZX е Ваш Само за 42,000лв!

 • print
 • text
(ГАЛЕРИЯ) Прелестен 300ZX е Ваш Само за 42,000лв!
Снимка: Интернет

Цените на Японските спортни автомобили от 90-те рязко се покачват. Все повече хора започват да оценяват брилянтното мислене зад машините, които показаха на света, че забавното може и да е надеждно.

 

Един от тези автомобили, които добиват класическа стойност е 300ZX, или по-известно, колата от която Lamborghini взеха фаровете за тяхното Diablo.

 

Този екземпляр е бил собственост само на един човек през последните 25 години, като за това време колата е навъртяла 115,000км.

 

По състояните й обаче си личи, че от поддръжка не е спестявано. Боята е напълно оригинална, както и джантите, които даже нямат закачено. Това е автомобил на истински ентусиаст.

Автомобилът е оборудван с всички екстри за модела, включително и аудио система на BOSE. По важното обаче е, че силата на bi-turbo V6 мотора минава през класическа пет степенна механична трансмисия.

 

Мощността е около 300к.с. а въртящият момент - 384Нм. Това помага на купето да ускори до 100км/ч за все още впечатляващите пет секунди, а максималната скорост е ограничена до 249км/ч. Сигурни сме, че този лимит може да се премахне доста лесно.

 

Интересното на този автомобил е, че разполага и със задно завищащи колела - нещо, което даже в днешно време се смята за доста иновативна екстра. През 1993, Nissan са наричали тяхното решение  Super HICAS.

 

Това е перфектен автомобил за уикенда и на този етап цената все още е поносимите 42,000лв. Грабвайте ги докато можете, защото след двайсетина години цените ще разбият всякакви рекорди.

 

А сега вижте галерията.

Галерия - (ГАЛЕРИЯ) Прелестен 300ZX е Ваш Само за 42,000лв!
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image