Jaguar Обещават Коли за Шофьори Дори в Автономната Ера!

img
Снимка: Tuning.bg

Добри новини за всички вас, които нямат книжки или тези, които още даже не могат да говорят, но се обръщат след всяка една по-интересна кола.

 

Разбираме какво е притеснението да искаш да седнеш зад волана, но докато дойде време да си изкараш книжка, кой знае какви технологии ще са на пазара, които ще разводнят усещането от шофирането.

 

За това от Jaguar искат да успокоят невръстните ентусиасти.

 

Хано Кирнер е шеф на продуктовата стратегия в Ягуар и вчера той каза, че младите шофьори няма от какво да се притесняват и, че докато все още има търсене за забавни автомобили, Jaguar ще ги прави.

 

 

Той продължава като споменава, че в днешно време търсенето на забавни автомобили е толкова силно, че едвам смогват с производството.

 

Кирнер даже вярва, че новото смартфонско поколение също ще развие голямо желание за шофиране, особено като скучните автономни коли започнат да превземат пазара.

 

Надяваме се, че всички останали производители и особено Porsche мислят по същия начин. Също така много ни се иска в бъдеще "старомодните" автомобили да могат да се движат заедно с автономните, вместо да се превърнат в уикенд играчки като конете например.

 

Ако има повече хора като Хано Кирнер, това може и да се избегне. Силно се надяваме така да се развият нещата.