McLaren 720S Spider е Тук за да ви Разроши Прическата!

img
Снимка: Tuning.bg

McLaren изкараха лятната си кола пред всички, точно като зимата ни хваща здраво с двете ръце. Повечето клиенти на колата обаче живеят на по-топло, така че едва ли ще се окаже проблем.

 

Това е новият 720S Spider, и ако трябва да сме честни, този дизайн изглежда още по-успешен от купе версията.

Оригиналната карбонова монокок конструкция на 720S е адаптирана за Spider. Проблемът не е здравината, ами мястото. По един или друг начин, инженерите са успяли да приберат цял панел без да развалят красивите линии.

 

За жалост теглото се е увеличило с 50 кила сравнено с купето, но от McLaren бързат да споделят, че 488 Spider тежи с почти 100 кила повече от 720S Spider.

Задвижването остава същото, а именно познатият четири литров би-турбо V8 развиващ 710 коня. Те помагат на Spider да ускори до 100км/ч за 2.9 секунди и максимална скорост от почти 340км/ч!

 

С други думи, със Spider не получавате компромис, а изключително способен спортист, който сериозно ще разроши прическата на приятелката ви.

Покривът се отвяра само за 11 секунди, а с неговата липса максималната скорост пада леко до жалките 320км/ч. 

 

Добавени са нови цветове и джанти, които да освежат леко визията сравнено с купе версията. Цените разбира се са жестоки - добре оборудван Spider ще ви отнеме поне 600,000лв! Сериозна сума!