Мечтаното комби - BMW M3 F81 (ВИДЕО)

img
Снимка: Tuning.bg

От десетилетия почитателите на баварския гигант BMW искат да видят официално комби М3 Touring, но за съжаление не се предвижда подобен проект. Не, че няма да има добър резултат при продажбите – просто такава е философията им. Въпреки това, великобританец сътвори такъв модел на базата на предишното поколение Серия 3 F81.

Приятно гледане!

По начало автомобилът е бил дизелов 320d. Сега под предния капак се крие 3,0-литров би-турбо 6-цилиндров бензинов мотор, директно заимстван от някое M3 F81, който дори претърпял добър силов тунинг. Мощността? 530 к.с.

Предницата по нищо не отстъпва от истинско М3 – броня, решетка, калници, карбонов капак. Страничните й огледала и задната броня са просто страхотни. Както се досещате, заводската изпускателна система е заменена с нова + агресивен дифузьор. Сниженото спортно окачване перфектно се комбинира с по-големите джанти.

Боядисано в синия цвят San Marino Blue, комбито по нищо не отстъпва от оригинален модел на BMW M. В интериора всичко е изпипано до детайли, като забелязваме оранжева кожа Sakhir Orange и части от М3, като например ексклузивния волан и карбонови елементи.