Погледнете 600 к.с. BMW X4 M Competiton (ВИДЕО)

img
Снимка: Tuning.bg

Нека бъде поне малко честни – новото BWM X4 не е от най-добре изглеждащите градски кросоувъри в момента, но с подходящия пакет и двигател става доста по-интересен и динамичен. Представяме ви X4 M Competition, което е изложено в дилърския център на марката в Абу Даби.

 

Откъдето и да го погледнем е супер ексклузивно – първо, че е по-мощно, второ има добавки на аеродинамичния пакет, трето лаковото покритие е опционално (Toronto Red) и много други. Струва ли ви се малко по-ниско от представите ви за Х4 М? Така е, поради факта, че е оборудвано с окачване на AC Schnitzer.

 

Както споменахме, цветът е опционален и струва допълнително около 1000 лв, като цената на самия автомобил се предполага, че е около 180 000 лв. Интериорът ви посреща с ексклузивна кожена тапицерия (Sakhir Orange Merino), която перфектно се комбинира с карбоновите детайли вътре.

 

Джантите отново са от лимитираната серия, забелязваме нов преден сплитер и крило на покрива, също доставени от AC Schnitzer.

 

Мощността? Конкретно на тази бройка съобщават, че е 600 к.с. без допълнителна информация за тунинг модула.

 

За сравнение, стоково 2020 BMW X4 M Competition идва с не повече от 503 к.с. и 600 Нм, които се изпращат към четирите колела. Укосрява до 96 км/ч за 4 секунди.