Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Нови Иновативни Горива от Shell България

 • print
 • text
Нови Иновативни Горива от Shell България
Снимка: Shell България

     Новото поколение DYNAFLEX горива са резултат от повече от пет години усилен труд и десетки хиляди часове проучвания проведени в лабораториите на Shell съвместно с Ferrari.


    Като трето поколение горива с добавки лансирани на Българския пазар, DYNAFLEX технологията е усъвършенствана до най-малките детайли. Тя подпомага почистването и защитата на ключови компоненти по горивната система.


    ‘’Въвеждането на новото поколение горива с технологията DYNAFLEX представлява съществена стъпка в развитието на горивата. Също така, включването на тази технология в нашите най-усъвършенствани бензинови и дизелови горива Shell V-Power е ключов момент за нас в Shell’’, сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България ЕАД.


    В основата на новата технология е подсилена формула на добре познатите V-Power горива. Тя съдържа три пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки. Те поемат контрол над три ключови предизвикателства, които могат да повлияят негативно върху работата на мотора - триенето, отлаганията и чукането.


    Помислено е и за дизеловите автомобили, като при тях DYNAFLEX образува защитен слой върху металните повърхности с цел предпазване от корозия на фината горивна система. Също така, технологията спомага премахването на отлагания постигайки по-спокойна работа на мотора и завишена мощност.

 

     DYNAFLEX е съвместима както и с най-новото от света на автомобилостроенето, така и с по-стари автомобили. И в двата случая се постига по-добра ефективност и представяне на двигателя.


    Новата разработка се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага на всички бензиностанции Shell в страната.

Галерия - Нови Иновативни Горива от Shell България
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image