Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Новото Volvo S60 е Почти Тук!

 • print
 • text
Новото Volvo S60 е Почти Тук!
Снимка: Интернет

Ако се чудите защо ревюто на S90 се бави, ами това е заради аурата на новото S60, което толкова ни грабна вниманието, че забравихме за всичко останало.

 

На повърхността, S60 е поредното Volvo, което прилича на всяко друго. Истината обаче е, че този автомобил сигнализира на Немците, че на хоризонта се задава достоен конкурент на 3-та Серия и C-Класа.

 

Това също така е много важен автомобил за Volvo, понеже ще бъде първият сглобен в Щатите, а не Швеция, демонстрирайки силно желание от страна на Volvo да пробият на масовия пазар в Щатите.

 

Даже, ако трябва да сме честни Шведите май натискат най-силно зад океана, докато Европейците си тананикат в XC60 и XC90, които се оказаха фаворити.

 

XC60 заема много елементи от страхотния Polestar One, който направо открадна шоуто по време на Женева тази година. Всяка една линия е изчистена, елегантна, но в същото време и агресивна.

 

Предницата и задницата са добре дошла еволюция от голямото S90, като ние смятаме, че пропорциите са по-успешни при този по-малък модел.

 

Като автомобил използващ платформата SPA, S60 се облагородява от всички иновации свързани със сигурността, като това е може би най-безопасният автомобил на пазара.

 

Това се постига с безброй пасивни и активни системи, като всичко започва от конструкцията и завърши с огромното количество въздушни възглавници и стандартната система за автоматично аварийно спиране.

 

Вече ще има два хибридни модела, T6 и Т8 с 340 и 400к.с. респективно. Ако не си падате по това, ще може да си поръчате и по-стандартен вариант с двулитров бензинов турбо мотор, като от него може да очаквате около 240к.с. 

 

За Европа ще се предлагат очакваните D4 и D5, които използват един и същи двулитров турбо дизел, но с различен софтуер (190 и 225к.с.) 

 

Колкото и да ни е интересен обаче автомобилът, от сега можем да кажем как ще се движи. Сядали сме зад волана на всяко едно Volvo със SPA и винаги ни прави впечатление стегнатата, но изключително стабилна возия, прекрасният интериор, страхотните аудио системи и разбира се всичката технология, която ви пази в движение.

 

Все пак нямаме търпение да седнем зад волана над този модерен красавец!

Галерия - Новото Volvo S60 е Почти Тук!
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image