Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Онлайн плащане за глобите към КАТ

 • print
 • text
Онлайн плащане за глобите към КАТ
Снимка: Интернет

Всъщност от няколко седмици всеки можеше да си проверява онлайн глобите към родната Пътна полиция, но не можеха да се плащат. Сега вече това е факт, благодарение на разпространената платежна система Изипей – Easypay. За целта системата на МВР, в която има информация за нарушенията, е свързана с над 2400 офиса на "Изипей" в цялата страна, както и с електронната система за онлайн плащания ePay.bg.

Как става плащането? Във всеки от офисите на Изипей касиерът може да ви провери натрупаните задължения по номера на шофьорската книжка и егн-то на водача. Разбира се, може и да се плати само една от глобите. В същия ден се отразява трансфера по системата в КАТ. И много важно! Винаги пазете платежните документи!

По електронен начин през ePay.bg плащането отново става доста бързо, чрез въвеждане на данните от получения фиш, като вариантите са два. Шофьорът може да плати през профила си, ако е регистриран потребител, а ако не е, плащането става от директната форма с карта VISA или MasterCard.

Кои са новите Зелени зони? В София официално влизат в сила двете нови зелени зони в части от кварталите "Лозенец" и "Яворов". Променя се и работното време на зоните за платено паркиране в града. Зелената зона ще започва от 8:30 ч. и ще продължава до 19:30, а в събота синята зона важи до 18 вместо до 14 часа, както беше досега.

Столичният общински съвет прие промените в края на юли, като прилагането им започва от понеделник.

Новата зелена зона в район "Средец" обхваща квартала между булевардите "Цариградско шосе", "Евлоги и Христо Георгиеви", "Михай Еминеску", улиците "Мизия", "Хан Омуртаг". Зелена зона в "Лозенец" пък е между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Драган Цанков", "Джеймс Баучер" и "Черни връх".

Галерия - Онлайн плащане за глобите към КАТ
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image