Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Представяме ви „Авточасти Франц“

 • print
 • text
Представяме ви „Авточасти Франц“
Снимка: Интернет

Представяме ви, интернет магазин „Авточасти Франц“. Ако имате въпроси, свързани с придобиването или избор на резервни части, Вие можете да получите професионална консултация от нашите мениджъри. Достатъчно е да се свържете с нас по телефона или да направите заявка в сайта, а ние в кратки срокове ще ви предоставим цялата необходима информация.

За Ваше удобство може да получите информация и на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/autopartsfranz/ и тел за контакт 0878 101900

Авточасти Франц“ може да предложи: 

• богат каталог на резервни части за автомобилните марки Audi, BMW, Citroen, Ford, Fiat, KIA, Mazda, Subaru, Honda, Hyundai и мн. др.;

* Удобна система за търсене, която позволява бързо намиране на нужния артикул;

* Значителна икономия на време, тъй като на нашите посетители не се налага да посетят магазина за резервни части лично. Всички каталози със стоките, които предлагаме, са представени в електронен вид.

* удобен начин на доставка – с наш автомобил в рамките на градовете Бургас и Ямбол, или с ЕКОНТ до отдалечени населени места

* В сравнение с обикновените магазини, цените на частите за автомобили в интернет магазина са най-малко 20% по-ниски, тъй като не се налага да се плаща наем за търговски площи.

* Ние реализираме само сертифицирани продукти, като се гарантира висока степен на ефективност и дългосрочна експлоатация.

 

Авточасти Франц“ гарантира качеството продуктите, които предлага, тъй като упражнява строг контрол за произхода на постъпващите в продажба на стока.

Работят директно с голям брой специализирани складове и партньори, и затова резервните части, които продаваме, са оригинални, с доказан произход.

В случай на липса на автомобилна част в нашия онлайн магазин, може да се намери за Вас от сертифицирани доставчици в разумни срокове и цени на доставка.

Галерия - Представяме ви „Авточасти Франц“
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image