Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с op...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.

Разкриха най-манипулираните автомобили!

 • print
 • text
Разкриха най-манипулираните автомобили!
Снимка: Интернет

Измамите с пробега са едни от най-честo срещаните на вторичния пазар. Така, по незаконен начин се вдига цената на употребяваните автомобили и същевременно с това се съсипва чувството от това да притежаваш собствено превозно средство. Както разкрива скорошно проучване на carVertical, купувачите на немски премиум коли са най-застрашени от това да се сдобият с возило с превъртени показания на километража.

ТОП 10 на най-често манипулираните модели автомобили: BMW M5 оглавява списъка

Както посочват данните от пробега, BMW M5 е най-често манипулираният автомобил, с малко над една трета от проверените возила с възможност за манипулация. Въпреки това, точно тази статистика показва бегло мащаба на проблема с връщане на километража при автомобилите на BMW. Г-н Матас Бузелис, автомобилен експерт в carVertical, наскоро посочи, че представителите на BMW доминират списъка:

„Половината от класацията ТОП 10 е заета от модели на баварския производител. Това има връзка с търсенето на употребявани BMW автомобили в различните пазари. Тези данни показват още, че скъпите коли е по-вероятно да бъдат манипулирани и това следва да се взима предвид, когато търсим употребяван автомобил. Именно тук една проверка на пробега би била много полезна.“

Второ и трето място в списъка са заети от BMW 7-ма серия и Subaru Outback, респективно с 33.4 и 31.8 процента от автомобилите с вероятност за манипулиране. Audi A8 е на пето място сред най-често манипулираните коли, докато по-спортният му събрат - A7, заема десетото място с малко над една четвърт (25.8 процента) от всички автомобили, за които в проучването е установено, че са претърпели манипулация с пробега.

Матас Бузелис обяснява, че присъствието превозни средства от премиум сегмента сред най-често манипулираните е причината за по-високите печалби. Превъртането на километража е сравнително евтина и лесна процедура, която гарантира допълнително приходи за нечестните търговци на автомобили.Желая ви приятен ден и чудесни коледни празници!

 
Галерия - Разкриха най-манипулираните автомобили!
 • Етикети:
Автор: Tuning.bg Екип
Покажи още коментари Показани 0 от 0 коментара
Напиши коментар
 • За да напишете коментар
  трябва да сте логнат.
 • Нова регистрация Става бързо и е
  напълно безплатно.
 • Съзадане на профил чрез
  Facebook

Още новини:

image
image
image
image