Автомобилни новини

Регистрация
Марка автомобили започва с po...? /изпишете цялата дума/:
С регистрацията си се съгласявам с условията за ползване на Tuning.bg!
Регистирай се с съществуващ акаунт
Логин
Забравена парола?
Забравена парола
Въведете е-майла с които сте се ригистрирали.
За нас

 е най-големият авто портал обединяващ всички автомобилни ентусиасти от 2003 година насам. Регистрираните потребители са над 65 000 души и над 150 000 реални потребители всеки месец с над 100 000 импресии на месец. Основните категории в сайта са информационно-новинарска част, форум, обяви - купува/продава, календар проследяващ автомобилните събития в България и секция с авторски видеа. Най-атрактивните раздели във форума са Драг рейсинг, Кар аудио и Оптичен тунинг.


 е другият ни автомобилен сайт, създаден през 2008 година. Съдържа авто новини, тестдрайв и каталожна техническа информация за повечето автомобили. Аудитория му е около 50 000 реални потребители всеки месец.


Нашите проекти:


e събитие, което организираме по традиция всяка година през Юни. Шоуто се провежда в Интер Експо Център и се разпростира в две зали с външни площи за атракции с обща площ от 5000кв.м. В програмата са включени състезания в три категории Силов тунинг, Цялостен тунинг и Кар аудио. Интересна част от събитието е Drift Show провеждащо се на обособено трасе с едни от най-добрите пилоти на България. Веднага след това момичетата на Tuning.bg правят демонстрация как трябва да се грижим за своя автомобил, измивайки го само с пяна. Посетителите могат да видят на живо измерване мощността на автомобил чрез „дино стенд“ и да участват в автомобилни игри специално подготвени за тях.

Идеята за Tuning Show се зароди преди години от нуждата на автомобилните фенове да споделят и изживяват страстта си. Днес освен шоу ние им предоставяме възможността, като изложители на шоуто да покажат, какво са постигнали и направили с годините, как са модифицирали своите автомобили. От друга страна целта ни е да развиваме бранша, показвайки резултатите от това всяка година, както и възможностите и начините как хората да реализират мечтите си свързани с техния автомобил. За това и фирмите, които каним, са неизбежна част от шоуто, защото без тях и услугите които предлагат, реализацията на тези мечти ще бъде невъзможна.

Trailer към Tuning Show 2012
Видео към Tuning Show 2012

 

 

е събитие, което стартирахме през 2012 година за първи път в морската столица Варна, като домакин на шоуто е Mall Varna. За мероприятието се обособява външния паркинг на който се излагат над 70 модифицирани автомобили в различни категории: Силов тунинг, Цялостен тунинг и Кар аудио. Участниците в шоуто представят разнообразни модели на спортни, състезателни и ретро коли с тунинговани елементи. Двудневната програма включва музикални изпълнения, игри с публиката и автомивка с момичетата на Tuning.bg.

Видео

 

По случай 10 годишнината ни и в знак на признателност към нашите фенове на автомобилите в България, екипа ни даде началото нов проект: “Нека бъдем отговорни на пътя и бързи на пистата” - това е мотото на първия по рода ” Miss Tuning.bg” календар за 2013 година. Концепцията на календара съчетава в себе си най-добрата комбинация от красиви жени и бързи, тунинговани коли.

Зад този проект седи една кауза в лицето на нашето мото: “Нека бъдем отговорни на пътя и бързи на пистата”. Желанието ни е да направим дискусия, на която да обсъдим нуждите и посоките на развитие на автомобилния спорт в България. Знаем, че всички страни са заинтересовани в развитието на автомобилния бранш от състезатели, спонсори, медии до верни фенове. Време е да спрем да мерим сили по улиците и магистралите, където застрашаваме не само нашия живот. Целта на нашата кауза е да се осигури автомобилна писта, където всеки един от нас би могъл да тренира своите умения в автомобилния спорт.

Електронния вариант на календара има за цел да проследява и отразява всички автомобилни състезания и мероприятия в България през 2013 година.

Промо видео към календар 

 

е дъщерна компания на Tuning.bg, занимаваща се с фото и видео услуги. Основната и дейност е заснемане, обработка и популяризиране на автомобилни събития. Екипа има налична техника и съоражения: (10 камери, кран, риг, релса и необходимите видео стативи).
Компанията разполага със собствено фото студио за реализиране на продуктови и рекламни проекти.

Няколко наши видео клипове:
http://vimeo.com/38873879
http://vimeo.com/41965364
http://vimeo.com/58245918